Ολυμπιακός: Ματς κλειδί κόντρα στη Γιουγκ για το Champions League

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (26/9, 19:00) στην πρεμιέρα του Champions League στο πόλο ανδρών κοντράρεται με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Ολυμπιακός: Ματς κλειδί κόντρα στη Γιουγκ για το Champions League

Με το… καλημέρα στο Champions League στο πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός έχει έναν δύσκολο και κομβικό αγώνα. Υποδέχεται την Τρίτη (26/9, 19:00) τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Είμαστε στην αρχή αλλά με νίκη ο Ολυμπιακός θα κάνει αποφασιστικό βήμα προκειμένου να βρεθεί στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε πως στον ίδιο όμιλο είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο και η Ντιναμό Τιφλίδας και στην επόμενη φάση περνάνε ο πρώτος και δεύτερος.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει δυναμικά απέναντι στη Γιουγκ που έχει επίσημα παιχνίδια, σε αντίθεση με την ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν που δεν έχει δώσει ούτε ένα επίσημο ματς.

Η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού κρίνεται απαραίτητη. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο θέλουν τον κόσμο κοντά, σε μια αναμέτρηση που είναι κομβική για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Δεν κρίνει τα πάντα, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του με μια ομάδα που διεκδικεί το ένα από τα δυο εισιτήρια.