Κακή εμφάνιση και ανώδυνη ήττα από την Μπαρτσελόνα για τον Απόλλωνα

Ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης με 13-6 από την Μπαρτσελόνα.

Κακή εμφάνιση και ανώδυνη ήττα από την Μπαρτσελόνα για τον Απόλλωνα

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των Ομίλων του Euro Cup μετά και το «δύο στα δύο» στις νίκες επί των Μλάντοστ (15-7) και Πότσνταμ (19-11) ο Απόλλων Σμύρνης παρουσιάστηκε χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση στο ματς με την Μπαρτσελόνα στον 7ο προκριματικό όμιλο γνωρίζοντας την ήττα με 13-6 στον τελευταίο του αγώνα στη Βαρκελώνη.

Η ήττα αυτή δεν έχει κάποια επίπτωση για τον Απόλλωνα, που με τις πολύ καλές του εμφανίσεις στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης στους Ομίλους του Euro Cup, όπου και θα δώσει ακόμη 6 παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβρη στοχεύοντας κι εκεί στην πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

«Χρόνο με το χρόνο. Βήμα – βήμα, με σταθερότητα και ταπεινότητα προχωράει η ομάδα μας, ο Απόλλων Σμύρνης, στην εποχή της ευρωπαϊκής καταξίωσης» δήλωσε στο πλαίσιο των αγώνων στο apollonaterpolo.gr ο Πόλυς Αφρουδάκης που συνόδευσε την αποστολή στη Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 13-6 (3-0, 3-1, 4-3, 3-2)

Mπαρτσελόνα (Αντρέι Ιόσεπ): Γιορέτ, Βέιχ, Πάου Λινάρες 2, Βαλς 3, Πρατ 1, Ραμόν 1, Μπετράν 1, Βιγιαμάγιορ 1, Αντράντε, Κόμα 2, Αλέγκρε 1, Ντάουρα 1, Μιγκουέλ Λινάρες.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Τόττης 1, Καβουσανός.