Πόλο: Χωρίς τον Μουρίκη στην Ιταλία ο Ολυμπιακός (pic)

Στην Ιταλία βρίσκεται ήδη, η αποστολή της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Βερόνα στην πρεμιέρα του Champions League.

Πόλο: Χωρίς τον Μουρίκη στην Ιταλία ο Ολυμπιακός (pic)

Oι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι με ορίζοντα την υπεράσπιση του στέμματος, από την έδρα της Βερόνα, η οποία συμπλήρωσε τον όμιλο προερχόμενη από την προκριματική φάση.

Η είδηση βέβαια της ημέρας είναι πως στην αποστολή που ταξίδεψε στην Ιταλία δεν είναι ο Κώστας Μουρίκης. Ο διεθνής φουνταριστός δεν είναι στην αποστολή που ανακοινώθηκε, καθότι κλινήρης λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν αναλυτικά οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Κάκαρης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος.

Κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Ξεκινάμε με ένα εκτός έδρας παιχνίδι που είναι πάντα επικίνδυνο. Αντιμετωπίζουμε μια νεανική ομάδα που έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αφού έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια από εμάς αγωνιζόμενη στην προκριματική φάση. Ωστόσο εμείς είμαστε το φαβορί και με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού θα φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα.

Είμαστε προετοιμασμένοι και γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες θα δίνουν τον καλύτερό τους απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτό κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αποστολή μας γιατί ωραίο να νιώθεις ότι ο άλλος έδωσε τα πάντα και εσύ είσαι νικητής. Πρόκειται για μια συνθήκη που θα κάνει καλό στην ομάδα».

Δείτε το χιουμοριστικό ποστ του Κώστα Μουρίκη για την ίωση που τον ταλαιπωρεί: