Τρούλος: «Έχουμε την ποιότητα να προκριθούμε και θα το κάνουμε»! (vid)

Ο Μπάμπης Τρούλος μίλησε για την κλήρωση του Απόλλωνα Σμύρνης στο Euro Cup.

Τρούλος: «Έχουμε την ποιότητα να προκριθούμε και θα το κάνουμε»! (vid)

Ο Τρούλος αποτελεί μία από τις τέσσερις καλοκαιρινές ποιοτικές προσθήκες μαζί με τους Νίκα Σουσιασβίλι, Μανώλη Τσαχειλίδη και Γιάννη Τόττη.

Ο 26χρονος περιφερειακός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, apollonwaterpolo.gr εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρόκρισης στους Ομίλους του Euro Cup εν όψει των προκριματικών αγώνων στη Βαρκελώνη (22-24 Σεπτεμβρίου). «Έχουμε την ποιότητα να προκριθούμε και θα το κάνουμε» ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια!

Ακόμη αναφέρθηκε στην πολύ καλή παρουσία των «κυανόλευκων» στη Γερμανία, αλλά και στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Απόλλωνα, εκφράζοντας την ευχαρίστησή του για τα όσα έχει συναντήσει έως τώρα.

Αρχικά ο Μπάμπης Τρούλος δήλωσε:

«Η παρουσία της ομάδας φάνηκε ότι ήταν αρκετά καλή μπορώ να πω. Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα, δείξαμε ότι δεν σταματάμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Σίγουρα η απουσία του Μανώλη (σ.σ. Σολανάκης) θεωρώ ότι μας στοίχισε, καθώς τα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και λόγω του ότι είναι βασικό όπλο της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά και χωρίς τον Μανώλη ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες. Και με τον πρώτο της κατάταξης Ερυθρό Αστέρα που πέρασε χάσαμε δύσκολα με δύο γκολ, ενώ τις υπόλοιπες ομάδες τις κέρδισε με 4-5. Μπορώ να πω ότι δείξαμε θετικά αποτελέσματα, τώρα στοχεύουμε στην πρόκριση στο Euro Cup. Αντικειμενικά είναι ο στόχος της ομάδας, θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα να προκριθούμε και… θα το κάνουμε!

Έχουμε εστιάσει την προσοχή μας σε αυτό. Έχουμε πάλι την Μπαρτσελόνα από την οποία χάσαμε με ένα γκολ στο Αννόβερο. Είναι ένα ματς ρεβάνς, στο προηγούμενο χάσαμε πέναλτι, χάσαμε τετ α τετ, πάλι λεπτομέρειες δηλαδή. Νομίζω θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι, ακόμη πιο πεπεισμένοι ότι θα κερδίσουμε και θα το καταφέρουμε».

Όσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Απόλλωνα;

«Είμαι πολύ θετικός για την ομάδα. Μ’ αρέσει και το κλίμα, μ’ αρέσει και ο Σύλλογος και όλα εδώ πέρα. Είμαστε αρκετά επαγγελματίες μπορώ να πω, μ’ αρέσει που στεναχωριόμαστε όταν χάνουμε, μ’ αρέσει που παθιαζόμαστε όταν κερδίζουμε, οπότε έχω θετικό πρόσημο».