Τσάμπιονς Λιγκ Πόλο: Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων

Με το... αριστερό ξεκίνησε ο Απόλλων Σμύρνης τους αγώνες του στο Ανόβερο, όπου διεξάγεται ο Α' προκριματικός όμιλος του Champions League ανδρών στην υδατοσφαιρίση.

Τσάμπιονς Λιγκ Πόλο: Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων

Η «αμφίβια ταξιαρχία», πληγωμένη από τη σοβαρότατη απουσία του αρχηγού και βασικού φουνταριστού της, Μανώλη Σολανάκη, ηττήθηκε 11-10 από τη γηπεδούχο γερμανική ομάδα και είδε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητές της για την κατάληψη της πρώτης θέσης, που οδηγεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη έκαναν πολύ κακό ξεκίνημα και βρέθηκαν να χάνουν 3-0 και 5-1, έχοντας δεχθεί τέσσερα τέρματα από τον -άλλοτε παίκτη της Βουλιαγμένης- Αντριγια Μπάσιτς. Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους σε άμυνα και επίθεση και πλησίασαν στο γκολ (7-6 και 8-7), αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους να ισοφαρίσουν και το Ανόβερο κατάφερε να κρατήσει ένα μικρό προβάδισμα και να φτάσει στη νίκη.

Aύριο ο Απόλλων δίνει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, με διαφορά έξι ωρών. Στις 12 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, που προπορεύεται στον όμιλο με δύο νίκες, και στις 6 το απόγευμα τη Χόνβεντ.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 3-4, 3-3

ΑΝΟΒΕΡΟ: Γκετς, Μάτσαν 1, Σίπερ, Λάνγκιεβιτς, Φροράιχ, Τάκατς, Λόζινα 3, Γκάνσεν, Γέσκε, Μιλάρντοβιτς, Μπένιτς 2, Μπάσιτς 5, Μπένκε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Τόττης, Καβουσανός.