Άνετα η Βερόνα, καρέ τερμάτων για Παπαναστασίου

Πρεμιέρα δεν είχε σήμερα (13/10) μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και η Βερόνα στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Η αντίπαλος των πρωταθλητών Ευρώπης την ερχόμενη Τετάρτη συνέτριψε 15-5 τη Ρόμα, εκτός έδρας.

Άνετα η Βερόνα, καρέ τερμάτων για Παπαναστασίου

Εύκολο βράδυ για τους παίκτες του Μπαλτινέτι που κέρδισαν 15-5 (5-2, 5-1, 1-0, 4-2) τη Ρόμα και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Τα γκολ για την Βερόνα πέτυχαν οι Νταμόντε 1, Αλεζιάνι 1, Φοντέλι 1, Ντι Σόμα 3, Ντράσοβιτς 1, Μιράρκι 1, Λουόνγκο 3, Κασασόλα 2, Βαλεντίνο 2.

Από εκεί και πέρα για την πρώτη αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος, η Ποζίλιπο κέρδισε 7-5 την Κατάνια με τον Παπάκο να σκοράρει μια φορά ενώ έπαιξε με τους νικητές και ο Κοπελιάδης. Μάλιστα και οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλή απόδοση σύμφωνα με Ιταλικές ιστοσελίδες. Η Προ Ρέκο με τον Ράτκο Ρούντιτς πλέον στον πάγκο της συνέτριψε 14-3 τη Μπολιάσκο με τον Σέρβο αριστερόχειρα Μάντιτς να σημειώνει τέσσερα γκολ. Η Μπρέσια δεν είχε κανένα πρόβλημα με την Κανοτιέρι (16-3).

Στην Κροατία, η Γιουγκ (επίσης στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ) με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου να ντεμπουτάρει και να σκοράρει τέσσερις φορές, κέρδισε 16-8 τη Σάμπατς. Ο νεαρός άσος έδειξε με το…καλημέρα πως δεν πήγε στο Ντουμπρόβνικ για «διακοπές» και θα αποτελέσει βασικό κομμάτι για τον Βιέκοσλαβ Κόμπσεστσακ.

Η Μλάντοστ, επίσης στον όμιλο των πρωταθλητών Ευρώπης, συνέτριψε 16-7 τον Ερυθρό Αστέρα για την Αδριατική Λίγκα και δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση. Η τρίτη Κροατική ομάδα που θα δούμε απέναντι στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιαντράν Σπλιτ δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ΠΟΣΚ Σπλιτ (14-6) με τον Σέτκα να σκοράρει τέσσερις φορές.