Ολυμπιακός: Ο Κόλιανιν αποχαιρέτησε τη Γιουγκ με νταμπλ

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Χρβόγε Κόλιανιν κατέκτησε και το Κύπελλο Κροατίας με την ομάδα νέων της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Ολυμπιακός: Ο Κόλιανιν αποχαιρέτησε τη Γιουγκ με νταμπλ

Αντίο με νταμπλ! Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Χρβόγε Κόλιανιν, οδήγησε την ομάδα νέων της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στην κατάκτηση και του Κυπέλλου Κροατίας.

Ο Κροάτης τεχνικός μέσα στη σεζόν πάλι με την ομάδα νέων της ομάδας του Ντουμπρόβνικ είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα και αποχωρεί από τον σύλλογο με ψηλά το κεφάλι.

Έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τον πανίσχυρο Ολυμπιακό, ο Κόλιανιν δεν τα παράτησε και έμεινε δίπλα στους «μικρούς» της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και αυτό σχολιάστηκε θετικά για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Κόλιανιν, αν και έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγες ημέρες από τους νταμπλούχους Ελλάδας, όχι μόνο έμεινε δίπλα στα παιδιά της Γιουγκ αλλά τα οδήγησε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου στην Κροατία (έχουν και πρωτάθλημα και κύπελλο οι νέοι). Μάλιστα η Γιουγκ πήρε το Κύπελλο αήττητη αφού και στη φάση των ομίλων αλλά και στα τελικά, που έγιναν αυτό το τριήμερο στη Ριέκα δεν έχασε.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, η Γιουγκ κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τη Μόρναρ (13-6).

Να σημειώσουμε πως η Γιουγκ και πέρσι είχε κάνει το νταμπλ στους νέους, όχι όμως με τον Χρβόγε Κόλιανιν στον πάγκο, ο οποίος ήταν στη Βουλιαγμένη προπονητής.

Φέτος εργάστηκε με επιτυχία στην πρώτη ομάδα της Γιουγκ, δίπλα στον εξαιρετικό προπονητή Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ, ενώ και στους νέους πανηγύρισε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ως νταμπλούχος με την ομάδα νέων της Γιουγκ θα επιστρέψει στη χώρα μας ο Κόλιανιν για να καθίσει φυσικά στον πάγκο του νταμπλούχου Ολυμπιακού.