Ο Νίκολα Ράτζεν που έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Χίο και ΑΕΚ ανέλαβε την Τας  

Νέος προπονητής της Τας ο γνώριμός Νίκολα Ράτζεν.

Ο Νίκολα Ράτζεν που έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Χίο και ΑΕΚ ανέλαβε την Τας  

Ο Νίκολα Ράτζεν, ο σπουδαίος Σέρβος αμυντικός που έπαιξε στον Ολυμπιακό και τη Χίο ενώ στο φινάλε της καριέρας του φόρεσε και το σκουφάκι της ΑΕΚ, ανέλαβε την Τας που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία της Σερβίας.

Είναι η πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, αφού στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Βουκουρέστι, ήταν στον πάγκο της Νέας Ζηλανδίας, δίπλα στον αδερφό του Νεμάνια που είναι φυσικά πρώτος προπονητής στην Εθνική ομάδα Νέας Ζηλανδίας στους Νέους Άνδρες.

Ο Ράτζεν έχει αγωνιστεί στις δύο κορυφαίες ομάδες της Σερβίας, Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν, κατακτώντας συνολικά 6 Πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 2 Champions League, 1 European Super Cup. Φυσικά στον Ολυμπιακό έπαιξε ενώ αγωνίστηκε και στη Χίο σε μια περίοδο όπου οι νησιώτες έδιναν πολλά χρήματα και ήθελαν να...χτυπήσουν το πρωτάθλημα. Στο φινάλε της καριέρας του, πέρασε και από την ΑΕΚ.

Βασικός άσος για χρόνια της Εθνικής Σερβίας, κατακτώντας στην καριέρα του 2 χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο (2008) και του Λονδίνου (2012), 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καθώς και 5 χρυσά και 1 χάλκινο μετάλλιο σε World League.