Ο Ρατσούνιτσα που έχει παίξει στην Ελλάδα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κόλιανιν στη Γιουγκ

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ αναζητά τον αντικαταστάτη του. Φαβορί ο Ιγκόρ Ρατσούνιτσα.

Ο Ρατσούνιτσα που έχει παίξει στην Ελλάδα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κόλιανιν στη Γιουγκ

Σε αναζήτηση συνεργάτη για τον Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ, στον πάγκο της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, βρίσκονται οι Κροάτες. Ο Χρβόγιε Κόλιανιν ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και για αυτόν τον λόγο στο Ντουμπρόβνικ καλούνται να βρουν προπονητή για να αποτελέσει το δεξί χέρι του Κόμπεστσακ.

Φαβορί για να πάρει τη θέση του Κόλιανιν είναι ένας παλιός μας γνώριμος. Ο λόγος για τον Ιγκόρ Ρατσούνιτσα, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από την Ελλάδα και έχει παίξει πόλο στην Α1 πόλο των ανδρών με τη ΝΕ Πατρών και το Αργοστόλι.

Ο Ρατσούνιτσα έχει παίξει πόλο στη Γιουγκ και μάλιστα ήταν στην ομάδα του 2001 που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό του φάιναλ φορ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όταν ο Μπόρις Μαργκέτα ακύρωσε γκολ του Χατζηθεοδώρου στο φινάλε και στέρησε την κούπα από την ομάδα του Πειραιά.

Τα τελευταία χρόνια ήταν στη Γαλλία όπου έπαιξε στο Στρασβούργο και εν συνεχεία ήταν και προπονητής της ομάδας.

Μένει να δούμε εάν τελικά αυτός θα πάρει και τη θέση του Χρβόγιε Κόλιανιν, ο οποίος θυμίζουμε πως επίσης έχει παίξει πόλο στην Ελλάδα, φορώντας το σκουφάκι των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Π. Φαλήρου.