Μπαρτσελονέτα – Γιουγκ 11-9: Πρόκριση στα ημιτελικά και περιμένει το νικητή του Νόβι – Ολυμπιακός

Η Μπαρτσελονέτα κέρδισε 11-9 τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final 8 του Champions League στο πόλο ανδρών. Περιμένει το νικητή του Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός.

Μπαρτσελονέτα – Γιουγκ 11-9: Πρόκριση στα ημιτελικά και περιμένει το νικητή του Νόβι – Ολυμπιακός

Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά η Μπαρτσελονέτα. Κέρδισε δύσκολα τη μαχητική Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον πρώτο προημιτελικό του Final 8 στο Βελιγράδι και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μπαρτσελονέτα παρουσιάστηκε νευρική στο ξεκίνημα, έχασε πέναλτι και επιθέσεις στον παραπάνω και έτσι έδωσε την ευκαιρία στη Γιουγκ όχι μόνο να μείνει μέσα στο ματς αλλά και να περάσει μπροστά για πρώτη φορά (4-5) με τον δικό μας Κώστα Κάκαρη, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Οι Καταλανοί όμως απάντησαν με ένα σερί 4-0 (!) και στα μισά της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά με 8-5. Η Γιουγκ με τον Ζούβελα έμεινε μέσα στο ματς (9-7) και μπήκε στην τελευταία περίοδο κάνοντας ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει.

Μάλιστα ο Ζούβελα με το τρίτο του προσωπικό τέρμα μείωσε στο γκολ (9-8), έξι λεπτά πριν από το τέλος. Ο Μπιέλ στην επόμενη επίθεση της Μπαρτσελονέτα στον παραπάνω…απάντησε κάνοντας το 10-8 ενώ ο Παβιγιάρντ πήγε εκ νέου τη διαφορά στο +3 (11-8, 4.18 πριν από το τέλος).

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-4, 4-2, 2-2.

Μπαρτσελονέτα: Μουνιαρίθ 2, Ντε Τόρο 1, Παβιγιάρντ 3, Περόνε 2, Μπιέλ 3.

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ: Ζούβελα 3, Γιόκοβιτς 2, Κάκαρης 1, Μότζαρα 1, Ζβόνο 1, Μπίγιατσα 1.