Final 8 Champions League: Γιατί ο προπονητής της Βουλιαγμένης θέλει καταιγίδα στο Βελιγράδι!

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έκανε τη δήλωση της…χρονιάς ενόψει του προημιτελικού με την Μπρέσια στο Final 8 του Len Champions League.

Final 8 Champions League: Γιατί ο προπονητής της Βουλιαγμένης θέλει καταιγίδα στο Βελιγράδι!

Όχι απλά βροχή αλλά καταιγίδα περιμένει στο Βελιγράδι το βράδυ της Τετάρτης ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς. Είπαμε και εμείς εδώ πως υπάρχει προβληματισμός στους διοργανωτές λόγω του καιρού και ο προπονητής της Βουλιαγμένης, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπρέσια την Τετάρτη (31/5, 19.30) ανέφερε:

«Για εμάς είναι ένα υπέροχο ταξίδι, από τα προκριματικά. Είμαστε ικανοποιημένοι, είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους εμάς στον σύλλογο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερό μας κόντρα στην Μπρέσια. Θα ήθελα να δω μια καταιγίδα, μερικές διακοπές, γιατί όσο πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε. Προπονούμαστε σε εξωτερικούς χώρους όλο το χρόνο».

Από την πλευρά του, ο Μάριος Καπότσης (αρχηγός Βουλιαγμένης) τόνισε: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου που είμαστε εδώ. Περιμένω δύσκολα παιχνίδια. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Αλεσάντρο Μπόβο (προπονητής Μπρέσια) από την πλευρά του ανέφερε: «Τα τελευταία δύο χρόνια χάσαμε στους ημιτελικούς, στα τελευταία δευτερόλεπτα. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε περήφανοι για τη σεζόν μας, αλλά αύριο θα είναι εντελώς διαφορετικό ματς».

Ο Κρίστιαν Πρεσιούτι (αρχηγός Μπρέσια) ο οποίος μετά το Βελιγράδι κρεμάει το σκουφάκι του, υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι το φετινό τουρνουά θα είναι υψηλής ποιότητας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα με καλό προπονητή, αλλά είμαστε η Μπρέσια».