Μαθημένος στα δύσκολα ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός με το…καλημέρα στο final 8 θα κολυμπήσει στα βαθιά αλλά αυτή η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα.

Μαθημένος στα δύσκολα ο Θρύλος

Η Νόβι Μπέογκραντ που έχει…ξοδέψει εδώ και δυο χρόνια ένα «καράβι λεφτά» και διοργανώνει ξανά το final 8 στο Βελιγράδι στον δρόμο του Ολυμπιακού με το…καλημέρα.

Είναι ένα από τα φαβορί από την αρχή της χρονιάς, είναι η «οικοδέσποινα» ενώ πέρσι έφτασε στον τελικό και τον έχασε από την Προ Ρέκο στα πέναλτι!

Πολλοί θα έλεγαν πως οι πιθανότητες για τον Ολυμπιακό δεν είναι υπέρ του αλλά εμείς θα τους θυμίσουμε πως ο Θρύλος είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα.

Άλλωστε δυο φορές που έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών, το έχει κάνει σε τελικούς στις έδρες των αντιπάλων τους!

Το 2002 μέσα στη Βουδαπέστη επικρατεί της Χόνβεντ μπροστά στους φίλους της Ουγγρικής ομάδας και το 2018 μέσα στη Γένοβα κερδίζει την πολυδιαφημισμένη Προ Ρέκο και κατακτά το Ευρωπαϊκό.

Δυο φορές το έκανε σε τελικούς, ας το κάνει φέτος από τον προημιτελικό και να αποκλείσει τη Νόβι Μπέογκραντ των Ελλήνων, Άγγελου Βλαχόπουλου, Δημήτρη Σκουμπάκη.

ΥΓ Ιδιαίτερο ματς της ερχόμενης Τετάρτης (31/5) για Βλαχόπουλο, Σκουμπάκη που έχουν παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς που ήταν στη Νόβι Μπέογκραντ και δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο αν και οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Champions League.

ΥΓ Ο Ζίβκο Γκότσιτς το καλοκαίρι μίλησε με τον Ολυμπιακό. Τελικά, έφυγε ο Μιλάνοβιτς από τη Νόβι και ανέλαβε την ομάδα του Βελιγραδίου. Ένας από τους δυο θα μείνει στο κόλπο για το Ευρωπαϊκό κι ας ελπίσουμε να είναι ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά.