Βουλιαγμένη – Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς 9-10: Ανώδυνη ήττα για τον ΝΟΒ

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε στον Λαιμό 10-9 από τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, για την 14η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Len Champions League.   

Βουλιαγμένη – Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς 9-10: Ανώδυνη ήττα για τον ΝΟΒ

Η Βουλιαγμένη όχι μόνο είχε καθαρίσει με την πρόκριση στο final 8 του Βελιγραδίου, αλλά από την Τρίτη (23/5) γνωρίζει πως θα παίξει στον προημιτελικό κόντρα στην Μπρέσια. Ήθελε φυσικά τη νίκη στον Λαιμό με αντίπαλο τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, ήταν μπροστά 8-6 αλλά οι Σέρβοι έκαναν ένα σερί 4-0 και γύρισαν τούμπα τον αγώνα και πήρε τη νίκη με 10-9.

Ο αγώνας στον Λαιμό ήταν ντέρμπι από την αρχή, αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει διαφορά δύο τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, η Βουλιαγμένη πέρασε μπροστά (2-1, 3-2, 4-3), αλλά η Ραντνίτσκι με ένα δικό της 2-0 πήρε εκ νέου το προβάδισμα (4-5).

Βέβαια δεν μπόρεσε να το κρατήσει με την ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς να επιστρέφει (6-5, 7-6) αλλά και να παίρνει για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων με το εύστοχο πέναλτι του Τρούλου, εννέα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου (8-6). Η Ραντνίτσκι όμως με πέναλτι του Λούκιτς μείωσε ξανά στο γκολ (8-7) στο τέλος της περιόδου.

Η Βουλιαγμένη που δεν είχε καλές επιλογές στον παίκτη παραπάνω, δέχθηκε και το γκολ της ισοφάρισης (8-8) στην κόντρα με τον Βουγιασίνοβιτς να είναι φανερά προβληματισμένος.

Η Ραντνίτσκι με αρκετές απουσίες, έπαιξε χωρίς άγχος, κολύμπησε, είχε φρεσκάδα και με πέναλτι πέρασε και μπροστά με 9-8, 4.30 πριν από το τέλος της αναμέτρησης ενώ πήρε και διαφορά δύο γκολ (8-10), τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Η Βουλιαγμένη ύστερα από πεντέμισι λεπτά σκόραρε (9-10) με τον Κουρούβανη αλλά έκανε αρκετά λάθη στην επίθεση ενώ είχε ήδη δεχτεί και τρία γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο. Στο τέλος είχε κι άλλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και έκλεισε τη φάση των ομίλων με ήττα που είναι ανώδυνη βέβαια.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-3, 1-3.

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Αλμύρας, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς: Ντομποζάνοφ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς, Τσουκ, Γκαβρίλοβιτς 3, Πάνιτς, Άντιτς, Πιέβαντσιτς, Κόγιτς 3, Λούκιτς 2, Ποζνάνοβιτς, Τοντορόφσκι.