«Βόμβα» με Κριστιάν Μάνχερτζ η Μαρσέιγ

Σπουδαία προσθήκη για τη Μαρσέιγ στο πόλο ανδρών με τον Ούγγρο περιφερειακό Κριστιάν Μάνχερτζ.

«Βόμβα» με Κριστιάν Μάνχερτζ η Μαρσέιγ

Στη Μαρσέιγ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάν Μάνχερτζ. Ο σπουδαίος Ούγγρος περιφερειακός υπέγραψε για 1+1 χρόνια και οι Γάλλοι γίνονται ακόμη πιο δυνατοί, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το μόνο ερωτηματικό είναι εάν θα παραμείνει στην ομάδα της Μασσαλίας και την επόμενη σεζόν ο Αμερικανός περιφερειακός, Χανς Ντάουμπε, ο οποίος έχει παίξει και στην Ελλάδα με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Ο 26χρονος περιφερειακός Κριστιάν Μάνχερτζ τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Όρβοσι ενώ έχει παίξει και σε Βάσας, Φερεντσβάρος, Ζέγκεντ.

Ο διεθνής Ούγγρος άσος είπε πως είχε προτάσεις από την Ουγγαρία και από άλλες ομάδες του εξωτερικού αλλά τελικά επέλεξε τη Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι του έκαναν πρόταση για δύο χρόνια αλλά εκείνος επέλεξε το 1+1 γιατί δεν έχει παίξει ξανά στο εξωτερικό και θέλει πρώτα να δει πως είναι η ζωή στη Γαλλία κι εάν όλα είναι καλά να παίξει και τη δεύτερη χρονιά στη Μαρσέιγ.

Όπως δήλωσε η Μαρσέιγ του είχε κάνει πρόταση πριν από τρεις μήνες και περίμεναν την απάντησή του, με τον σπουδαίο Ούγγρο να απαντάει θετικά.