Φερεντσβάρος: Το αντίο στον σπουδαίο Ζολτ Βάργκα (vid)

Τελευταίο εντός έδρας ματς για τον Ζολτ Βάργκα στον πάγκο της Φερεντσβάρος απόψε (23/5), κόντρα στη Σαμπαντέλ για τον Β’ όμιλο του Len Champions League.

Φερεντσβάρος: Το αντίο στον σπουδαίο Ζολτ Βάργκα (vid)

Για δέκα χρόνια στον πάγκο της Φερεντσβάρος ο Ζολτ Βάργκα έκανε θαύματα. Την έφερε ξανά στο προσκήνιο στην Ουγγαρία αλλά και στην Ευρώπη, κατακτώντας τα πάντα. Δυστυχώς, κέρδισε δυο τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό. Δυο τελικούς που τους πήρε στα πέναλτι η Φερεντσβάρος και τους δύο.

Τον τελικό του Super Cup στη Βουδαπέστη το 2019 και τον τελικό του Champions League στο final 8 του Αννόβερου την ίδια χρόνια.Έτσι στέρησε από τον Ολυμπιακό το back to back στα Champions League.

Ο Βάργκα, δημιούργησε από την αρχή (2013) μια εξαιρετική ομάδα και την έφτασε στην κορυφή, παίζοντας καταπληκτικό πόλο.

Απόψε (23/5) οι φίλοι της Φερεντσβάρος τον αποθέωσαν αν και με κάποιους από αυτούς θα τα πει σε λίγες ημέρες στο Final 8 του Βελιγραδίου.

Την Τρίτη ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς της Φερεντσβάρος με τον Βάργκα στον πάγκο. Εδώ και λίγους μήνες είναι στην Εθνική Ουγγαρίας. Πήρε το ΟΚ να εργαστεί παράλληλα και στη Φερεντσβάρος για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά από τη νέα σεζόν θα είναι μόνο στον πάγκο της Εθνικής.