Champions League: Προκρίθηκε στο Final 8 η Γιουγκ, η Φερεντσβάρος πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Φερεντσβάρος είναι πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προημιτελικό του Final 8 του Βελιγραδίου. Προκρίθηκε η Γιουγκ παρά την ήττα στη Γαλλία από τη Μαρσέιγ. Σπουδαία ματς για Βλαχόπουλο, Αργυρόπουλο Κανακάκη.

Champions League: Προκρίθηκε στο Final 8 η Γιουγκ, η Φερεντσβάρος πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού

Θρίλερ στην 13η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του Champions League στο πόλο ανδρών. Η Γιουγκ έγινε η τέταρτη ομάδα που περνά οριστικά στο φάιναλ 8 από τον όμιλο αυτό.

Ηττήθηκε 15-11 από τη Μαρσέιγ στη Γαλλία αλλά υπερτερεί στις ισοβαθμίες και με τους Γάλλους αλλά και με τη Σαμπαντέλ που κέρδισε εκτός έδρας 11-10 τη Σπαντάου στο Βερολίνο. Έτσι ακόμη κι αν μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής, ισοβαθμήσουν Γιουγκ, Σαμπαντέλ και Μαρσέιγ, η ομάδα του Ντουμπρόβνικ θα είναι τέταρτη. Ένα γκολ πέτυχε ο Κάκαρης για τη Γιουγκ.

Η Σαμπαντέλ κέρδισε στο Βερολίνο 11-10 τη Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά αλλά δεν προλαβαίνει να ανέβει στην 4η θέση. Φυσικά και η Σπαντάου θα είχε τη δική της ευκαιρία εάν κέρδιζε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Από εκεί και πέρα, η Μπρέσια έχασε 10-6 από τη Φερεντσβάρος που είναι τρίτη στον όμιλο και φυσικά είναι πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προημιτελικό του Final 8 του Βελιγραδίου. Δυο γκολ ο Στέλιος Αργυρόπουλος Κανακάκης για τους νικητές.

Η Νόβι Μπέογκραντ μετά την εκτός έδρας νίκη με 11-9 επί της Όρβοσι, πλησίασε στην κορυφή την Μπρέσια και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική αναφορικά με την τελική κατάταξη. Ο πρώτος θα παίξει με τον τέταρτο από τον όμιλο του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης και ο δεύτερος με τον τρίτο. Μεγάλο ματς για τη Νόβι, ο δικό μας Άγγελος Βλαχόπουλος με τρία τέρματα.

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι τρίτος στον όμιλό του και η Βουλιαγμένη τέταρτη. Η θέση του ΝΟΒ δεν αλλάζει ενώ οι Πειραιώτες με νίκη την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Ιταλία επί της Προ Ρέκο θα τερματίσουν δεύτεροι.

Η τελευταία αγωνιστική (14η-23/5)
Νόβι Μπέογκραντ-Σπαντάου
Μπρέσια-Γιουγκ
Όρβοσι-Μαρσέιγ
Φερεντσβάρος-Σαμπαντέλ