ΠΑΟΚ – Εθνικός 17-12: Έκανε το 2-1 και παίζει με Περιστέρι για μια θέση στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 17-12 τον Εθνικό στη Θεσσαλονίκη και θα παίξει με το Περιστέρι για μια θέση στην Ευρώπη.

ΠΑΟΚ – Εθνικός 17-12: Έκανε το 2-1 και παίζει με Περιστέρι για μια θέση στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς, 17-12 τον Εθνικό και με 2-1 νίκες πέρασε στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Θα παίξει με το Περιστέρι τώρα για τις θέσεις 5-6.

Το Περιστέρι έχει το πλεονέκτημα έδρα γιατί τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική περίοδο. Η σειρά κρίνεται στις δυο νίκες και η ομάδα που θα πάρει την 5η θέση θα βγει στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο, που έκανε τη διαφορά, με πλουραλισμό στην επίθεση και κορυφαίο σκόρερ τον Τζέσε Κούπμαν (5 γκολ), οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν και έφτασαν στην πολύτιμη νίκη με το τελικό 17-12.

Την Τετάρτη (3/5) ο πρώτος αγώνας Περιστέρι - ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 17-12

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 4-2, 6-6.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 2, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Λασκαρίδης 2, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 5, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ 2, Καραντζάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 3, Μπέτο, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 2, Παπαδόγκωνας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 3, Ζωγράφος.