Βουλιαγμένη: Να αποφύγει την παγίδα στην Τιφλίδα

Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει σήμερα Τρίτη (18.00) στην Τιφλίδα την προτελευταία του Α’ ομίλου Ντιναμό, για τον Α’ όμιλο του Champions League στο πόλο ανδρών.

Βουλιαγμένη: Να αποφύγει την παγίδα στην Τιφλίδα

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων και τα λάθη για τη Βουλιαγμένη δεν επιτρέπονται. Ο ΝΟΒ είναι τέταρτος στον Α’ όμιλο (μαζί με τη Γιαντράν Σπλιτ) και σήμερα (25/4) έχει την ευκαιρία να πάει στο +3 από τους Κροάτες.

Για τη12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ο ΝΟΒ παίζει εκτός έδρας με την Ντιναμό Τιφλίδας που είναι προτελευταία στον Α’ όμιλο και δεν έχει φυσικά ελπίδες πρόκρισης στο φάιναλ 8. Αντίθετα, η Βουλιαγμένη όχι μόνο είναι μέσα στο κόλπο αλλά με νίκη σήμερα στην Τιφλίδα κάνει αποφασιστικό βήμα για να περάσει στα τελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με δεδομένο πως αύριο η Γιαντράν Σπλιτ παίζει στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό και δύσκολα θα κερδίσει.

«Το τέλος της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει. Τρεις αγωνιστικές για το τέλος και είμαστε σε καλή θέση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάμε στο φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τιφλίδα, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα σπουδαίο ματς και να κερδίσουμε», τόνισε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Από την πλευρά του ο Μανώλης Ανδρεάδης είπε: «Το παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και κανείς δεν έχει περάσει εύκολα από αυτή την ομάδα. Βρισκόμαστε στο τέλος και τώρα μας περιμένουν τα σημαντικά παιχνίδια. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα».

Για τον Α’ όμιλο το σημερινό στην Τιφλίδα είναι το μοναδικό που διεξάγεται ανάμεσα στην Ντιναμό και τη Βουλιαγμένη, ενώ αύριο πραγματοποιούνται τα άλλα τρία ματς. Η Ντιναμό δεν έχει ελπίδες πρόκρισης αλλά εάν δεν προσέξει η Βουλιαγμένη μπορεί να την… πατήσει.

«Είχαμε μια δύσκολη σεζόν και δώσαμε πολλά δυνατά παιχνίδια απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους. Τώρα είχαμε περισσότερο χρόνο από το κανονικό για να συνέλθουμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη. Παρά το γεγονός ότι έχουμε απέναντί μας μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας θα μας δώσει επιπλέον κίνητρο για να έχουμε καλή απόδοση και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε ο διεθνής Γεωργιανός άσος της ομάδας της Τιφλίδας, Γκιόργκι Μαγκρακβελίντζε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου
ΣΗΜΕΡΑ (25/4): Ντιναμό Τιφλίδας – Βουλιαγμένη (18.00)
ΑΥΡΙΟ (26/4): Ολυμπιακός – Γιαντράν Σπλιτ (19.30), Αννόβερο – Μπαρτσελονέτα (20.00), Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς – Προ Ρέκο (21.30).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες): 1. Μπαρτσελονέτα 30, 2. Προ Ρέκο 27, 3. Ολυμπιακός 25, 4. Βουλιαγμένη 14, 5. Γιαντράν Σπλιτ 14, 6. Ραντνίτσκι 9, 7. Ντιναμό Τιφλίδας 6, 8. Αννόβερο 3.

*** Για τον Β’ όμιλο σήμερα (25/4) γίνονται και τα τέσσερα παιχνίδια. Ξεχωρίζει βέβαια το ματς στο Ντουμπρόβνικ ανάμεσα στη Γιουγκ και τη Νόβι Μπέογκραντ. Τα τρία πρώτα εισιτήρια έχουν δοθεί και μένει το τέταρτο με τη Σπαντάου να είναι το φαβορί και τη Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά να έχει λιγοστές ελπίδες. Οι Γερμανοί θα πρέπει σήμερα να κερδίσουν την Όρβοσι και από εκεί και πέρα να μην νικήσει η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ τη Νόβι Μπέογκραντ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σπαντάου – Όρβοσι (20.30), Μαρσέιγ – Φερεντσβάρος (21.00), Σαμπαντέλ – Μπρέσια (20.30), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ – Νόβι Μπέογκραντ (20.00).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες): Μπρέσια 28, Νόβι Μπέογκραντ 25, Φερεντσβάρος 22, Γιουγκ 15, Σπαντάου 11, Σαμπαντέλ 10, Μαρσέιγ 7, Όρβοσι 7.