Βουλιαγμένη – Προ Ρέκο 7-13: Ήττα από τους πρωταθλητές Ευρώπης

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε στη Βάρη 13-7 από την Προ Ρέκο για τον Α' όμιλο του Len Champions League.

Βουλιαγμένη – Προ Ρέκο 7-13: Ήττα από τους πρωταθλητές Ευρώπης

Η Προ Ρέκο μετά το πρώτο οκτάλεπτο όπου ήταν μπροστά με 2-1, πάτησε «γκάζι» και στο ημίχρονο είχε διαφορά τριών τερμάτων (3-6) με τη Βουλιαγμένη να μην μπορεί να βρει λύσεις.

Μάλιστα ο Μπεν Χάλοκ στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου έγραψε το 7-3 για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον ΝΟΒ όμως να μην τα παρατάει και να επιστρέφει.

Με δυο γκολ του Καλογερόπουλου και ένα του Αλαφραγκή, η Βουλιαγμένη μείωσε στο γκολ (6-7) και είχε ευκαιρίες ακόμη και να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και στο τέλος του οκταλέπτου ο έμπειρος Αλεξάνταρ Ίβοβιτς σημείωσε το 6-8.

Ο Ετσενίκε σκόραρε στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου και έτσι το 6-7 έγινε 6-9 με γκολ στο τέλος της τρίτης περιόδου και στις αρχές της τελευταίας. Ο Ζαλάνκι στον παραπάνω, 6.06 πριν από το τέλος διαμόρφωσε και 6-10 και φυσικά τα πάντα τελείωσαν εκεί.

Η Προ Ρέκο πήρε τη νίκη, η Βουλιαγμένη πάλεψε αλλά όταν μείωσε στο γκολ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και συνεχίζει την προσπάθειά της για να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό, την Μπαρτσελονέτα και την Προ Ρέκο στο Final 8.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 3-2, 1-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Κωνσταντόπουλος, Αλμύρας, Αλαφραγκής 2, Καπότσης1, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Σάντρο Σούκνο): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 4, Φιλιόλι 1, Γιάνγκερ 1, Κανέλα, Πρεσιούτι 1, Εστενίκε 3, Ίβοβιτς 1, Βελότο, Λόνκαρ, Χάλοκ 1, Νέγκρι