Len Champions League: Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Μπρέσια – Δεν σκόραραν οι Έλληνες

Για τον Β’ όμιλο του Len Champions League, η Μπρέσια πήρε το ντέρμπι με αντίπαλο τη Νόβι Μπέογκραντ (12-9). Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Len Champions League: Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Μπρέσια – Δεν σκόραραν οι Έλληνες

Η Μπρέσια μόνη στην κορυφή του Β’ ομίλου του Len Champions League στο πόλο ανδρών. Κέρδισε 12-9 τη Νόβι Μπέογκραντ των Άγγελου Βλαχόπουλου, Δημήτρη Σκουμπάκη (δεν σκόραραν).

Στο άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς (4/4), η Γιουγκ με τέρμα του Λάζιτς δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος πήρε τον βαθμό με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος (12-12), στο Ντουμπρόβνικ. Ο Κώστας Κάκαρης για τη Γιουγκ και ο Στέλιος Αργυρόπουλος Κανακάκης για τη Φερεντσβάρος δεν σκόραραν.

Η Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά νίκησε 11-9 τη Μαρσέιγ, μείωσε στους 4 βαθμούς από τη Γιουγκ αλλά δύσκολα θα ανατρέψει τη διαφορά στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Σημαντικός λοιπόν ο βαθμός της Γιουγκ με το γκολ του Λάζιτς ο οποίος έγραψε το 12-12 ενώ ο Νταμόντε 11 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη είχε κάνει το 11-12.

Η Σαμπαντέλ με τέρμα του Βαλέρα, δύο δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα πήρε τη νίκη κόντρα στην Όρβοσι με 9-8.