Νόβι Μπέογκραντ: Εκτός ομάδας ο Σέρβος σούπερ σταρ Ντούσαν Μάντιτς!

Ο σπουδαίος διεθνής Σέρβος αριστερόχειρας, Ντούσαν Μάντιτς τέθηκε εκτός ομάδας από τον προπονητή της Νόβι Μπέογκραντ, Ζίβκο Γκότσιτς!

Νόβι Μπέογκραντ: Εκτός ομάδας ο Σέρβος σούπερ σταρ Ντούσαν Μάντιτς!

Θέμα σοβαρό στη Νόβι Μπέογκραντ λίγες μόλις ημέρες μετά την απώλεια του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σερβία, ο τεχνικός της Νόβι Μπέογκραντ, Ζίβκο Γκότσιτς έθεσε εκτός ομάδας τον Ντούσαν Μάντιτς.

Ο διεθνής Σέρβος αριστερόχειρας είναι ένας από τους καλύτερους περιφερειακούς στον κόσμο, έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του και επέστρεψε πέρσι στη Σερβία για να παίξει στη Νόβι Μπέογκραντ που έδωσε πάρα πολλά χρήματα για να κατακτήσει το Champions League στο πόλο ανδρών.

Ο Μάντιτς όπως γράφουν στη Σερβία είναι εκτός προπονήσεων και μένει να ανακοινωθεί από τη Νόβι Μπέογκραντ εάν μιλάμε για τιμωρία μέχρι το τέλος του έτους ή απλά θα μείνει εκτός για κάποιες ημέρες.

Η Νόβι Μπέογκραντ και το καλοκαίρι έδωσε χρήματα, έχει φτιάξει μια πανίσχυρη ομάδα αλλά στο final 4 της Αδριατικής Λίγκα, το πρωτάθλημα πήγε στη Γιουγκ του Κώστα Κάκαρη.

Και στο Κύπελλο Σερβία, η Νόβι δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, με τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει την έκπληξη.