Απόλλων Σμύρνης: Ο Νίκος Δεληγιάννης για την πρόκριση στους τελικούς του Len Challenger Cup (vid)

Ο Νίκος Δεληγιάννης μίλησε στην κάμερα του Απόλλωνα Σμύρνης για την πρόκριση της ομάδας στους τελικούς του Len Challenger Cup.

Απόλλων Σμύρνης: Ο Νίκος Δεληγιάννης για την πρόκριση στους τελικούς του Len Challenger Cup (vid)

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι στους Τελικούς του Challenger Cup! Το τεράστιο αυτό επίτευγμα σίγουρα φέρει την υπογραφή του Νίκου Δεληγιάννη.

Ήταν μια βραδιά τεράστιας σημασίας για τον Σύλλογο και όπως είπε ο Νίκος Δεληγιάννης «θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων μας». Ο κόουτς των «κυανόλευκων», μιλώντας στην κάμερα του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά το τέλος του ημιτελικού, αποθέωσε τους παίκτες του, όπως και τον κόσμο του Απόλλωνα, τονίζοντας ότι όταν ζήτησε από τον Γιώργο Αφρουδάκη «να φύγουμε από το Γουδή και να έρθουμε να παίξουμε εδώ ονειρευόμουν κάτι τέτοιο. Η ατμόσφαιρα και σήμερα ήταν καταπληκτική. Το Σεράφειο είναι έδρα πραγματική και, πλέον, όποιος παίζει εδώ καταλαβαίνει ότι έχει δύσκολη αποστολή».

Χαρακτήρισε τυχερό τον εαυτό που αρχικά θήτευσε προπονητικά δίπλα στον Χάρη Παυλίδη σε πολύ υψηλό επίπεδο και ακολούθως που «ο Γιώργος (σ.σ. Αφρουδάκης) μου εμπιστεύτηκε την ομάδα για να την πάμε ακόμη ψηλότερα», συμπληρώνοντας πως η επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς πολλών ανθρώπων πίσω από τα… φώτα. Τέλος, μετά από σχετική ερώτηση για το ότι από την αρχή του Challenger Cup η Τεράσα έχει χαρακτηριστεί ως το φαβορί, ο Νίκος Δεληγιάννης αποδέχτηκε αυτόν τον χαρακτηρισμό, αλλά πρόσθεσε με νόημα πως «θα μελετήσουμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας», έχοντας αναφέρει σε προηγούμενη αποστροφή του λόγου του πως «αξίζει στα παιδιά να απολαύσουν τους Τελικούς και να ζητήσουν και κάτι παραπάνω»