Τενερίφη – Απόλλων Σμύρνης 11-10: Ήττα στο φινάλε και φωνές για τη διαιτησία

Ο Απόλλων Σμύρνης που έχει παράπονα από τη διαιτησία ηττήθηκε 11-10 από την Τενερίφη στον πρώτο ημιτελικό του Challenger Cup στο πόλο ανδρών. Η ρεβάνς στην Αθήνα στις 22 του μήνα.

Τενερίφη – Απόλλων Σμύρνης 11-10: Ήττα στο φινάλε και φωνές για τη διαιτησία

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε 11-10 από την Τενερίφη στην Ισπανία και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς στο Σεράφειο. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έχει τα φόντα να κάνει την ανατροπή και να περάσει στον τελικό του Challenger Cup. Ο Απόλλων δέχθηκε το γκολ (11-10), 10 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος με πέναλτι του Εσπανιόλ.

Στην τελευταία επίθεση σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε με το Νίκο Δεληγιάννη να πηγαίνει απευθείας στη γραμματεία και να ζητάει να εξετάσουν το βίντεο για να δουν εάν το γκολ ήταν εμπρόθεσμο. Τελικά αυτό δεν έγινε και ο Απόλλων ηττήθηκε με 11-10.

Μπήκε καλά προηγήθηκε 3-0 αλλά η Τενερίφη επέστρεψε και στην τελευταία περίοδο ήταν μπροστά με 10-8. Ο Απόλλων δεν τα παράτησε και ισοφάρισε 10-10 αλλά στο τέλος έχασε το ματς αλλά όχι και την πρόκριση που θα κριθεί στην Αθήνα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-1, 4-3, 3-3.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ: Μαλνέρο, Αλέγκρε 4, Προυνέλ, Ντίαζ 1, Μαγκρίνα, Γκουτιέρεζ, Κένινγκ, Εσπανόλ 4, Μερκάδο 1, Γκονζάλεζ, Σαλβαδόρ 1, Ροντρίγκεζ, Πέρεζ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 5, Μυρίλος, Σολανάκης, 3, Καβουσανός.