Γαλατασαράι – Απόλλων Σμύρνης 8-16: Στα ημιτελικά του Len Challenger Cup

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε και στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατασαράι (16-8) και με δυο νίκες προκρίθηκε στην τετράδα του LEN Challenger Cup, όπου και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη.

Γαλατασαράι – Απόλλων Σμύρνης 8-16: Στα ημιτελικά του Len Challenger Cup

Ο Απόλλων Σμύρνης στα ημιτελικά του LEN Challenger Cup. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη κέρδισε 16-8 και στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατασαράι και με δυο νίκες (είχε επικρατήσει 9-5 στο Σεράφειο) πέρασε πανηγυρικά στην τετράδα της διοργάνωσης όπου και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη.

Ο Απόλλων μπήκε εξαιρετικά, προηγήθηκε 4-1 από την πρώτη περίοδο και από εκεί και πέρα όχι μόνο έλεγξε τον αγώνα αλλά ανέβασε τη διαφορά και έφτασε άνετα στην πρόκριση.

Μάλιστα στο τρίτο οκτάλεπτο ήταν εντυπωσιακός και με 5-1 (!) σε αυτή την περίοδο, η διαφορά πήγε στο +7 (4-11), εκεί όπου τα πάντα τελείωσαν αφού δεν υπήρχε περίπτωση όχι μόνο να καλυφθεί η διαφορά αλλά και να γυρίσει ο αγώνας.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 1-5, 4-5.

Γαλατασαράι (Μίγιατ Μιγιάτοβιτς): Κιλ, Ατσάρ 3, Ναϊπόγκλου, Τσολάκ 1, Τσανέρ 1, Γκουλέντς 1, Ντεμιρέλ, Ντεστιτσί 2, Σεμέγνογκλου, Κρίστιτς, Τουράν, Ακάγια, Ερκαπλάν.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραϊμης 1, Χονδροκούκης 3, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 3, Μυρίλος, Σολανάκης 2, Καβουσανός.