Αννόβερο – Βουλιαγμένη 11-14: Σπουδαία νίκη στη Γερμανία

Η Βουλιαγμένη για την 7η αγωνιστική του Α’ ομίλου στο Champions League κέρδισε 14-11 στη Γερμανία το Αννόβερο και ανέβηκε στην 4η θέση που οδηγεί στο final 8.

Αννόβερο – Βουλιαγμένη 11-14: Σπουδαία νίκη στη Γερμανία

Σημαντική νίκη για τη Βουλιαγμένη μέσα στη Γερμανία. Κέρδισε 14-11 το Αννόβερο και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου ανέβηκε ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί φυσικά στο final 8 του Βελιγραδίου.

Οι δυο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι με τη Βουλιαγμένη μετά το 4-3 να έχει ένα σερί 3-0 και να περνάει μπροστά 4-6 (4.13 πριν από το τέλος του ημιχρόνου). Μάλιστα μέχρι και το τέλος του α’ ημιχρόνου έφτασε τη διαφορά και στο +3 με το τέρμα του Στάθη Καλογερόπουλου (6-9).

Αυτό το ξέσπασμα για τη Βουλιαγμένη ήταν αρκετό προκειμένου να πάρει τη ηνία της αναμέτρησης, με το Αννόβερο στη συνέχεια να παλεύει να επιστρέψει αλλά να μην μπορεί να πλησιάσει. Ο ΝΟΒ ξέφυγε και 8-12, οι Γερμανοί μείωσαν σε 10-13 αλλά ο Καλογερόπουλος και πάλι, με πέναλτι αυτή τη φορά, στο τέλος της περιόδου έγραψε το 10-14.

Στην τελευταία περίοδο, οι άμυνες έγιναν πιο δυνατές. Το Αννόβερο μείωσε σε 11-14, με τη Βουλιαγμένη να μην μπορεί να βρει με ευκολία γκολ για να…τελειώσει το παιχνίδι αλλά ήταν μπροστά παίζοντας πολύ καλή άμυνα ενώ και ο Τζωρτζάτος στο τέρμα είχε καθοριστικές επεμβάσεις σε αυτή την τελευταία περίοδο. Μπορεί να μην σκόραρε στο τελευταίο οκτάλεπτο αλλά πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη, παίζοντας την άμυνα που ξέρει στο φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-6, 4-5, 1-0.

Ανόβερο (Σιχάφερ): Γκετζ, Κόρουσιτς, Σίπερ 1, Φρόριχ, Σούτζε 3, Ράντοβιτς, Λόζινα 1, Γκρόσε, Ρότερμουντ 1, Γκάνσεν, Μπένιτς 3, Μπάσιτς 2, Μποκ.

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 4, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης2 , Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.