Γενηδουνιάς: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης με 14-6 για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου στο Champions League.

Γενηδουνιάς: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Τις πέντε νίκες σε έξι ματς στο φετινό Champions League έφτασε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 14-6 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο «Π. Καπαγέρωφ».

Σύμφωνα με τον Ντίνο Γενηδουνιά οι νταμπλούχοι Ελλάδας κυριάρχησαν επί της Βουλιαγμένης χάρη στην καλή τους άμυνα.

Συγκεκριμένα είπε: «Κρατάμε τη νίκη, πάνω από όλα. Οι τρεις βαθμοί, είναι τρεις βαθμοί! Επιστρέψαμε στις νίκες, μετά από μία εντός έδρας ήττα. Σήμερα, ήταν ένα παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, ένα από τα πολλά που θα παίξουμε φέτος, κρατάμε το ότι κερδίσαμε με διαφορά, κερδίσαμε εύκολα, με πολύ καλή άμυνα. Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Θέλαμε να αποδείξουμε στη Βουλιαγμένη ότι είμαστε καλύτεροι, να μη δίνουμε ελπίδες, σε 10 μέρες παίζουμε έναν ημιτελικό για το Κύπελλο, που κρίνει έναν τίτλο και ήταν πολύ σημαντικό σήμερα να παρουσιαστούμε 100% σοβαροί. Και αυτό, για να δείξουμε πως δεν έχουν ελπίδα να μας κερδίσουν, όταν είμαστε σοβαροί. Έτσι θέλουμε να εμφανιστούμε σε 10 μέρες και στο Final-4».

Ο Κώστας Μουρίκης σχολίασε από την πλευρά του: «Η σημερινή νίκη ήταν επιτακτική, θέλαμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα εμφάνισε τον πραγματικό της εαυτό, κρατήσαμε χαμηλά το σκορ, στα έξι γκολ. Με οποιαδήποτε ομάδα και να παίζουμε, αν βάζουν έξι γκολ, θα βρούμε μπροστά τις λύσεις, για να πάρουμε το παιχνίδι. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, το είχαμε δουλέψει το παιχνίδι. Σίγουρα, θα συναντηθούμε πάρα πολλές φορές με τη Βουλιαγμένη, πρώτα από όλα σε λίγες μέρες, στο Final-4 του Κυπέλλου. Θέλαμε να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό, ουσιαστικά, στις μεταξύ μας σχέσεις! Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι ένα σκαλοπάτι πάνω, έχει την εμπειρία και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια».