Len Champions League: Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η Προ Ρέκο κέρδισε εύκολα 11-5 μέσα στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελονέτα. Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή στον όμιλο του Ολυμπιακού. Θετικό το αποτέλεσμα για τον ΝΟΒ στο Σπλιτ.

Len Champions League: Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή στον όμιλο του Ολυμπιακού

Τρεις ομάδες στην κορυφή του Α’ ομίλου. Η Προ Ρέκο κέρδισε μέσα στη Βαρκελώνη 11-5 την Μπαρτσελονέτα που γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Champions League.

Μαζί στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς Προ Ρέκο, Ολυμπιακός και Μπαρτσελονέτα. Η Βουλιαγμένη έμεινε εκτός τετράδας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά το 10-10 στο Σπλιτ, ανάμεσα σε Γιαντράν και Ραντνίτσκι είναι καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Στο ντέρμπι ουραγών, το Ανόβερο νίκησε 14-11 μέσα στην Τιφλίδα την Ντιναμό.

Μετά και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός μαζί με Μπαρτσελονέτα και Προ Ρέκο έχουν κατά έναν μεγάλο βαθμό κλειδώσει την παρουσία τους στο Βελιγράδι και το final 8. Είναι αυτή τη στιγμή στο +8 από την 5η Βουλιαγμένη που ισοβαθμεί με τη Γιαντράν Σπλιτ αλλά την έχει κερδίσει στη Βάρη.

Για αυτό και λέμε πως ο Ολυμπιακός έβαλε πλώρη για το Βελιγράδι. Η Βουλιαγμένη φυσικά είναι μέσα στο κόλπο της 4ης θέσης.