Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου»

Ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών, την Τρίτη (20/12, 20.00) παίζει στη Γερμανία με το Ανόβερο με στόχο το τέσσερα στα τέσσερα στον Α’ όμιλο του Champions League.

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου»

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του Champions League. Την Τρίτη (20/12) στις 20:00 (EPT Sports), οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Ανόβερο στη Γερμανία, για την 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου.

Η ομάδα του Πειραιά έχει κερδίσει Ρέκο, Ντιναμό Τιφλίδας, και Γιαντράν Σπλιτ και φυσικά θέλει να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα.

Ο Σέρβος τεχνικός Ιγκόρ Μιλάνοβιτς δήλωσε: «Όπως έχω πει και στο παρελθόν, η κάθε ομάδα πρέπει σε κάθε αγώνα να αποδεικνύει την ποιότητα και την αξία της, μέσα στο νερό. Σε αυτό το επίπεδο, η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει κανένα ρόλο. Εμείς, πρέπει να μπούμε στον αγώνα με πλήρη αυτοσυγκέντρωση και να δείξουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση. Θέλουμε την νίκη, θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας και να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου. Πιστεύω στους παίκτες μου και θεωρώ, ότι και απέναντι στο Ανόβερο, θα δώσουν το 100%».

Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, στο οποίο στόχος μας είναι η νίκη, έτσι ώστε να διατηρήσουμε το απόλυτο στον όμιλο. Έπειτα, έρχεται η διακοπή, η οποία θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε, μετά τα τρία συνεχόμενα ταξίδια. Έχουμε βγάλει ένα αρκετά δυνατό πρόγραμμα. Μετά τη διακοπή, έχουμε τρία ματς εντός έδρας, η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη αύριο, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη! Ελπίζω να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο έως τη διακοπή».