Γιαντράν Σπλιτ: Αμφίβολοι τρεις ενόψει Ολυμπιακού λόγω ίωσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (13/12, 19.00) τη Γιαντράν Σπλιτ για το Champions League στο πόλο ανδρών. Προβλήματα λόγω ίωσης στους Κροάτες

Γιαντράν Σπλιτ: Αμφίβολοι τρεις ενόψει Ολυμπιακού λόγω ίωσης

Τρεις πολίστες της Γιαντράν Σπλιτ είναι αμφίβολοι για το ματς με τον Ολυμπιακό σήμερα Τρίτη (13/12, 19.00). Όπως ανέφερε ο Ντιν Σαβίτσεβιτς, οι Κράγκιτς, Μάρτσελιτς και Πεΐκοβιτς είναι άρρωστοι και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως είπε είναι αρνητικοί στον κορονοϊό, ωστόσο σημείωσε πως ο βοηθός του Μίλε Σμόντλακα, ο οποίος αποχώρησε από την πρώτη ομάδα, δεν θα είναι στον πάγκο αφού είναι θετικός στον κορονοϊό.

«Έχουμε άρρωστους παίκτες, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, έχουμε έναν αγώνα με τον πιο δύσκολο αντίπαλο που θα μπορούσε να έρθει αυτή τη στιγμή. Είναι φαβορί όχι σε αυτό το ματς, αλλά για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αποτελείται από παίκτες της εθνικής Ελλάδας, της εθνικής Σερβίας και της εθνικής Ουγγαρίας. Έχουν μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά είναι μια ομάδα με προπονητή τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς. Κέρδισαν την Προ Ρέκο, ήταν κυρίαρχοι απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας, είναι το φαβορί», είπε ο Σαβίτσεβιτς, ο οποίος και θα είναι στον πάγκο μετά την απόλυση του Μίλε Σμόντλακα ενώ όπως είπαμε και παραπάνω ο συνεργάτης του τελευταίου είναι θετικός στον κορονοϊό.

Όσον αφορά το θέμα προπονητή, μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Μίλε Σμόντλακα.