Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς Champions League oι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στρέφει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή της στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Champions League.

Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς Champions League oι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Αλίμου και την διεύρυνση της απολύτως νικηφόρας πορείας στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στρέφει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή της στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θα ξεκινήσουν από την Ρώμη την Παρασκευή (9/12) το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, με ορίζοντα και στόχο την υπεράσπιση του «στέμματος».

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς στοχεύει για τρίτη διαδοχική φορά τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της Ευρώπης και αρχικά θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «8» μέσω της φάσης των ομίλων που θα διεξαχθεί στο Ρώμη το τριήμερο 9-11/12.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη (8/12) για την Ιταλία, όπου θα δώσει τρεις αναμετρήσεις σε διάστημα τριών ημερών.

Αρχικά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ολλανδική ZV De Zaan, την Παρασκευή (9/12) στις 18:00, το Σάββατο (10/12) στις 20:00 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη και την Κυριακή (11/12) στις 13:00 θα αναμετρηθεί με την διοργανώτρια του ομίλου, Ρόμα.