Γλυφάδα – Νανσί 21-4: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον ΑΝΟΓ

Εντυπωσιακή η Γλυφάδα στην πρεμιέρα της στον Β’ Όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League γυναικών. Συνέτριψε 21-4 τη Νανσί. 

Γλυφάδα – Νανσί 21-4: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον ΑΝΟΓ

Στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, η Γλυφάδα συνέτριψε 21-4 τη Νανσί για την 1η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League γυναικών.

Η Γλυφάδα μπήκε δυνατά, προηγήθηκε 4-0 και 5-1, με την Ειρήνη Νίνου να έχει δυο γκολ στην πρώτη περίοδο. Η ίδια έκανε και το 6-1 στο δεύτερο οκτάλεπτο που στο ξεκίνημα δεν είχε αρκετά γκολ αλλά ο ΑΝΟΓ στα τελευταία 76 δευτερόλεπτα πέτυχε τρία γκολ (!) και έτσι πήγε στο ημίχρονο μπροστά με οκτώ τέρματα διαφορά (9-1).

Τα πάντα φυσικά είχαν κριθεί και απλά όλοι περίμεναν να δουν τη διαφορά τερμάτων στο τέλος του αγώνα. Στο τέλος της 3ης περιόδου το σκορ ήταν 13-2 και η Γλυφάδα πήρε τη νίκη με 21-4. Καλή η διαφορά που ίσως στο τέλος να μετρήσει...

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-0, 4-1, 8-2.

Γλυφάδα: Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία, Γουλβς 3, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 7, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 5, Κατσώνη, Κοντογιάννη 4, Τσιάρα.

Γκραντ Νανσί: Κουνίλ, Μαρί, Σαμπουριό 1, Μορέιρα, Ανζό 1, Μπετάρ, Βιζκάρα 1, Πατσέκο, Φαναρά, Χαντάν, Μπενλεκμπίρ 1, Γκάμπριελ, Μαρτινό-Περέ.