Τρίγκλαβ Κράνι – Απόλλων Σμύρνης 6-20: Στα προημιτελικά του Len Challenger Cup

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέτριψε 20-6 την Τρίγκλαβ Κράνι στην 3η και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Len Challenger Cup και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. 

Τρίγκλαβ Κράνι – Απόλλων Σμύρνης 6-20: Στα προημιτελικά του Len Challenger Cup

Πρώτος και καλύτερος ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, συνέτριψε 20-6 τη γηπεδούχο Τρίγκλαβ Κράνι στην 3η και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Len Challenger Cup.

Έκανε το τρία στα τρία στον Όμιλο του Κράνι και πέρασε ως πρώτος στην οκτάδα της διοργάνωσης (θα αποφύγει στην κλήρωση τις άλλες τρεις ομάδες που θα πάρουν την πρωτιά στον όμιλό τους).

Ο Απόλλων δυσκολεύτηκε μόνο στην πρώτη περίοδο αλλά στη συνέχεια πάτησε…γκάζι και το 5-5 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, έγινε 6-20!

Έτσι ο Απόλλων έκανε το τρία στα τρία και πέρασε πρώτος από τον όμιλο του Κράνι. Στην οκτάδα και η Γερμανική Λούντβισμπουργκ που πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 1-5, 0-5, 0-6.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 4, Δίπλαρος 1, Μπραϊμης, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Μυρίλος 2, Σολανάκης 2, Καβουσανός.