Βλάχος: «Στον αθλητισμό πρέπει να αποδεικνύεις διαρκώς ποιος είσαι»

Τι δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος για τη κλήρωση του Ολυμπιακού. 

Βλάχος: «Στον αθλητισμό πρέπει να αποδεικνύεις διαρκώς ποιος είσαι»

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στο β' γκρουπ του LEN Champions League για τη φάση των ομίλων και πρόκειται να αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες του ευρωπαϊκού πόλο, όπως τη Σπαντάου και το Ανόβερο.

Αν και ο όμιλος δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα πλήρως, καθώς δεν έχουν ενσωματωθεί οι δύο ομάδες που θα προκύψουν από τον Β' και Γ' προκριματικό, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Θοδωρής Βλάχος, έκανε ένα πρώτο σχόλιο για την κλήρωση των Πρωταθλητών Ευρώπης στο olympiacossfp.gr:

«Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα διαμορφωθεί ο όμιλος με τις δυο ομάδες που θα προκύψουν και θα τον συμπληρώσουν. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και ελπίζω να μη έρθουν δυο εξ’ αυτών γιατί θα δυσκολέψει πολύ η υπόθεση της πρόκρισης αφού μιλάμε για τρεις θέσεις πρόκρισης λόγω της παρουσίας του Ανόβερο. Είναι ισορροπημένος όμιλος. Από κει και πέρα εμείς οφείλουμε να πορευτούμε χωρίς να λέμε συνέχεια ότι είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης αλλά παιχνίδι με παιχνίδι να φτάσουμε στην πρόκριση. Στον αθλητισμό πρέπει να αποδεικνύεις ποιος είσαι σε κάθε περίσταση».