LEN Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο LEN Champions League.

LEN Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του LEN Champions League στην Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του ενόψει της διοργάνωσης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κληρώθηκε στο δεύτερο γκρουπ μαζί με Σπαντάου, Μλαντοστ Ζάγκρεμπ, Ανόβερο, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Ζολνόκι, καθώς και άλλες δύο που θα προκύψουν από προκριματικά.

Στη συνάντηση μεταξύ των 12 ομάδων που κατέχουν τη Wild Card, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του Champions League. Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) παρουσιάστηκαν στοιχεία σχετικά με την απήχηση που είχε σε διεθνές επίπεδο η διοργάνωση της περσινής σεζόν τα οποία καταδεικνύουν την αύξηση του ενδιαφέροντος των φιλάθλων για την υδατοσφαίριση και την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Παράλληλα συζητήθηκαν και τρόποι για την περαιτέρω ανάδειξη και προώθηση του Champions League. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε τις προτάσεις του για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική προς τους φιλάθλους η διοργάνωση του Champions League, προτάσεις που έτυχαν αποδοχής από το σύνολο των παρευρισκόμενων. Για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός πήρε τα εύσημα και αποτέλεσε παράδειγμα (μαζί με την Pro Recco) για τον τρόπο επικοινωνίας και προβολής του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και για τον πρωτοποριακό τρόπο διαχείρισης των social media.

Οι δυο νέες ομάδες που προστέθηκαν φέτος στο γκρουπ των κατόχων της Wild Card, είναι ο Ερυθρός Αστέρας και Μλάντοστ ενώ οι υπόλοιπες πέραν του Ολυμπιακού, είναι τα κορυφαία κλαμπ του ευρωπαϊκού πόλο, η Προ Ρέκο, η Έγκερ, η Μπαρτσελονέτα, η Γιουγκ, η Ζόλνοκ, η Σπαντάου, το Ανόβερο, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Ντιναμό Μόσχας.

Αναλυτικά τα γκρουπ:

Α' Γκρουπ

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Στεάουα (Ρουμανία)

Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)

Έγκερ (Ουγγαρία)

Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)

Προ Ρέκο (Ιταλία)

Ομάδα προκριματικών Α’

Ομάδα προκριματικών Δ’

Β' Γκρουπ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία)

Σπαντάου (Γερμανία)

Ζολνόκι (Ουγγαρία)

Ανόβερο (Γερμανία)

Μλάντοστ (Κροατία)

Ομάδα προκρματικών Β’

Ομάδα προκριματικών Γ’