Την Τετάρτη κληρώνει για Ολυμπιακό στο LEN Champions League

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους ομίλους του LEN Champions League, στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Την Τετάρτη κληρώνει για Ολυμπιακό στο LEN Champions League

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους ομίλους του LEN Champions League, στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας συνάντησης, ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τις ομάδες που συμμετέχουν απευθείας στους ομίλους και αφορά λεπτομέρειες τις διοργάνωσης καθώς και θέματα μάρκετινγκ και τηλεοπτικών.

Φυσικά από την συνάντηση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, ο οποίος εκπροσωπείται από την Γενική Γραμματεία του συλλόγου, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τα στελέχη του γραφείου επικοινωνίας και τύπου κ. Κώστα Δελεχά και κ. Σταύρο Ζαζάνη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός έχει αρκετές προτάσεις για την διοργάνωση, που στόχο έχουν να την κάνουν πιο ελκυστική προς το κοινό αλλά και σε χορηγούς, δημιουργώντας νέες χορηγικές ευκαιρίες.

Η κλήρωση για τους ομίλους του LEN Champions League θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο website του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., www.olympiacossfp.gr