LEN Champions League: Ο Πανιώνιος πέρασε στον Γ’ προκριματικό γύρο

Ο Πανιώνιος επικράτησε 7-6 της Μλάντοστ και εξασφάλισε την παρουσία του στην γ’ προκριματική φάση του LEN Champions League. Κοντά στην πρόκριση και η Βουλιαγμένη. 

LEN Champions League: Ο Πανιώνιος πέρασε στον Γ’ προκριματικό γύρο

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε 6-4, η Μλάντοστ με δυο τέρματα του Ντάριο Ράκοβατς έφερε το ματς στα ίσα (6-6). Μέχρι που «μίλησε» τελευταίος ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, και με «χρυσό» γκολ στα 1:47 από τη λήξη έδωσε στην ομάδα του τη νίκη-κλειδί που χρειαζόταν, στον Δ' όμιλο του Β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος την Κυριακή (16/10) παίζει στις 11.30 με την Ιταλική Μπρέσια για την πρωτιά στον όμιλο, με τα «λιοντάρια» βέβαια να είναι φαβορί.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 4-3, 2-1, 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 3, Μπιτάντζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ: Γιούρλινα, Μιχάιλεβιτς, Νταντβάνι, Βρμπνιάκ, Γκλούχαϊτς, Γιέλατσα 3, Ανταϊσβίλι, Ράκοβατς 3, Ελεζ, Μίγιτς, Χέρσεγκ, Φάμπρις, Σουνάρα.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης συνέτριψε 15-2 τη γηπεδούχο Πρίμορατς, πέτυχε την πρώτη του νίκη στον Γ' όμιλο του Β' προκριματικού γύρου, που διεξάγεται στο Κότορ (Μαυροβούνιο), και πλέον αύριο (16/10) θα κριθεί η πορεία του στην Ευρώπη.

Η Γαλλική Τουρκουά πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ουγγρικής Όρβοσι 10-7. Αύριο στις 10.00 ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα παίξει με την Τουρκουά σε αγώνα-τελικό, ενώ η Πρίμορατς θα συναντήσει την Όρβοσι.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης με νίκη θα προκριθεί. Εάν όχι θα πάει στο Euro Cup.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ 15-2

Οκτάλεπτα: 6-2, 4-0, 4-0, 1-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 2, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ: Κράλι, Ντράσκοβιτς, Κρεπούλια, Γκόπσεβιτς, Μάσιτς, Βουκάσοβιτς, Παούνοβιτς, Γκαρντάσεβιτς, Στανόγεβιτς 2, Σέκαριτς, Μρίσιτς, Μπάστριτσα, Ισλάιμοβιτς.