Σωτηρέλη: «Θέλουμε να ευχαριστηθούμε την εμπειρία του Champions League»

Η διεθνής τερματοφύλακας του Εθνικού, Ελένη Σωτηρέλη μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του Πειραιά στο Champions League στο πόλο γυναικών. 

Σωτηρέλη: «Θέλουμε να ευχαριστηθούμε την εμπειρία του Champions League»

Η Ελένη Σωτηρέλη, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Γυναικών στο Σπλιτ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Στέφανου Λέανδρου και τους τομείς στους οποίους πρέπει να εστιάσει ο Εθνικός, ώστε να βρεθεί σε κατάλληλη κατάσταση στα μέσα Νοεμβρίου (17-20/11).

«Το επίπεδο των ευρωπαϊκών ομάδων είναι τόσο υψηλό που δε σου επιτρέπει να διαλέξεις αντιπάλους.

Για τον λόγο αυτό, ανεξαρτήτου κλήρωσης, η σκληρή προπόνηση, η θέληση και ο σεβασμός προς τον αντίπαλο θεωρώ πως είναι το κλειδί ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Τη δεδομένη στιγμή, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε χημεία μεταξύ μας και σταδιακά η ομάδα να αποκτήσει το χαρακτήρα της. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε την εμπειρία του Champions League και να υλοποιήσουμε όλα αυτά τα οποία δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση.

Για μένα προσωπικά κάθε χρόνια είναι διαφορετική και ξεχωριστή η επιτυχία αυτή αν και τεράστια για τον σύλλογο ανήκει στο παρελθόν εμείς φέτος χωρίς πίεση θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε η αρχηγός του Εθνικού, Ελένη Σωτηρέλη.