Ολυμπιακός: Η κλήρωση στο Champions League

Στο Σπλιτ διεξήχθη η κλήρωση του Champions League στο πόλο ανδρών. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Η κλήρωση στο Champions League

Έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος κληρώθηκαν στον Α’ όμιλο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, την πανίσχυρη Ισπανική Μπαρτσελονέτα, το Ανόβερο, τη Ραντνίτσκι, την Ντιναμό Τιφλίδας και δυο ομάδες που θα έρθουν από τα προκριματικά.

Από τον Όμιλο του Ολυμπιακού την πρόκριση θα πάρουν στο Final 8 οι τέσσερις πρώτες ομάδες, ενώ από τον Β' Όμιλο το ένα εισιτήριο είναι...κλεισμένο από τη διοργανώτρια Νόβι Μπέογκραντ. Φυσικά στον όμιλο του Ολυμπιακού είναι δυο ομάδες τεράστιες (Προ Ρεκό, Μπαρτσελονέτα) και μένει να φανεί φυσικά ποιες θα έρθουν από τα προκριματικά.

Ο Ολυμπιακός και πέρσι, όπως και φέτος, έχει έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο αλλά από τη στιγμή που στόχος είναι η διάκριση, αυτό που προέχει και έχει σημασία είναι να βρεθεί στην τελική φάση. Άλλωστε πέρσι ξεκίνησε τρομερά τη σεζόν, ήταν αγκαλιά με την πρόκριση και στο φινάλε τα έχασε όλα...

Οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν πρεμιέρα στην διοργάνωση στις 15 Νοεμβρίου, μπροστά στο κοινό τους, στον Πειραιά απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο από την Ιταλία.

ΟΜΙΛΟΣ Α’

Προ Ρέκο

Μπαρτσελονέτα

Ανόβερο

Ραντνίτσκι

Ντιναμό Τιφλίδας

Ολυμπιακός

ομάδα 1 από προκριματικά

ομάδα 2 από προκριματικά

ΟΜΙΛΟΣ Β’

Νόβι Μπέογκραντ

Φερεντσβάρος

Μαρσέιγ

Σαμπαντέλ

Σπαντάου 04

ομάδα 3 από προκριματικά

ομάδα 4 από προκριματικά