Καμμένου: «Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Super Final»

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Αλεξία Καμμένου μίλησε για τη «μάχη» της Εθνικής ομάδας στο World League. 

Καμμένου: «Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Super Final»

Για το World League και το ματς με την Ισπανία τη Μ. Παρασκευή (22/4, 15.00) μίλησε η Αλεξία Καμμένου.

«Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Super Final. Γνωρίζουμε τη δυσκολία που έχουμε μπροστά μας καθώς αντιμετωπίζουμε την Ισπανία, μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, στη έδρα της.

Θα πάμε βήμα βήμα, αλλά ο πρώτος μας αντίπαλος είναι και ο πλέον βασικός. Από την άλλη μεριά είναι μια καλή ευκαιρία γιατί είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι πριν την προετοιμασία μας για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, να βρεθούμε όλες μαζί, και να δώσουμε κάποια παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Κάναμε μια μίνι προετοιμασία.

Τα κορίτσια προέρχονται από μια διπλή επιτυχία, από πολύ μεγάλες διακρίσεις. Και όπως είναι φυσικό, έχουν κόπωση ψυχική και σωματική, αλλά προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε παραπάνω να τις δώσουμε να καταλάβουν ότι η ξεκούραση θα έρθει αργότερα.

Στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε, επιλέξαμε τις παίκτριες που κατά τη γνώμη μας βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη χρονική στιγμή. Όπως έχω ξαναπεί, θα δοθούν ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά που προσπαθούν και που θέλουν να διεκδικούν πράγματα με την Εθνική ομάδα».