Βάσω Πλευρίτου: «Το σκορ τα λέει όλα, είμαστε έτοιμες»

Η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού, Βασιλική Πλευρίτου μετά το τέλος του ημιτελικού έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (3/4, 17.00).

Βάσω Πλευρίτου: «Το σκορ τα λέει όλα, είμαστε έτοιμες»

Η Βασιλική Πλευρίτου είπε: «Το σκορ τα λέει όλα. Ήταν μία νίκη που θέλαμε τόσο πολύ, για αυτό προσπαθήσαμε τόσο πολύ. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένες και έτοιμες για όποια ομάδα βρεθεί μπροστά μας. Παρόλο που είχαμε κάποια άστοχα κομμάτια στο παιχνίδι μας, καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά, η οποία μας εξασφάλισε τη θέση στον τελικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, περιμένουμε αύριο να έρθουν τόσοι και άλλοι τόσοι. Το… back to back δεν μας αγχώνει καθόλου, πιο πολύ μας πορώνει! Είμαστε έτοιμες».

Η αρχηγός Μαργαρίτα Πλευρίτου από την πλευρά της τόνισε: «Και το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, πρέπει να μειώσουμε κι άλλο τα λάθη μας, γιατί σε τέτοια ματς τα λάθη στοιχίζουν. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις συναθλήτριες μου, ήμασταν συγκεντρωμένες, παρόλο που η διαιτησία δεν ήταν λίγο υπέρ μας, αλλά εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Πραγματικά, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας για σήμερα, ελπίζουμε και αύριο να είναι ακόμη περισσότερος κόσμος να μας υποστηρίξει, γιατί μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν μεγάλη ώθηση στο νερό».