Ερυθρός Αστέρας: Οι οπαδοί «έδιωξαν» τον…Κροάτη Μίρκο Βίτσεβιτς (vid)

Σε αναζήτηση προπονητή ξανά η ομάδα πόλο του Ερυθρού Αστέρα. Οι  οπαδοί…έδιωξαν τον Μαυροβούνιο τεχνικό, Μίρκο Βίτσεβιτς γιατί έχει ρίζες από την Κροατία!

 Ερυθρός Αστέρας: Οι οπαδοί «έδιωξαν» τον…Κροάτη Μίρκο Βίτσεβιτς (vid)

Τελικά δεν άντεξε ο Μίρκο Βίτσεβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου πριν από λίγο καιρό και η αλήθεια είναι πως η ομάδα είχε καλά αποτελέσματα. Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει μερίδα οπαδών του Αστέρα.

Το περασμένο Σάββατο σε αγώνα πρωταθλήματος, οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα, έκαναν πορεία και έφτασαν στο κολυμβητήριο για να διαμαρτυρηθούν για τον Μίρκο Βίτσεβιτς. Όλα αυτά στο περιθώριο της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σάμπατς. Ύψωσαν πανό, φώναξαν συνθήματα χωρίς να δημιουργήσουν επεισόδια. Ξεκαθάρισαν με τη στάση τους πως ο Βίτσεβιτς δεν είναι αρεστός, γιατί έχει ρίζες από την Κροατία, αν και ο κόουτς είναι γεννημένος στο Μαυροβούνιο (Κότορ).

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως ο Βίτσεβιτς θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Βέβαια ο έμπειρος Μαυροβούνιος τεχνικός βλέποντας την όλη κατάσταση, αντιλήφθηκε πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον ίδιο τους επόμενους μήνες και έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο Βίτσεβιτς ανέλαβε την ομάδα στα μέσα Ιανουαρίου αλλά δεν παρέμεινε στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, ούτε για έναν μήνα, εξαιτίας των αντιδράσεων των οπαδών.