Προ Ρέκο – Γιουγκ 10-0: Νίκη στα χαρτιά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού!

Η Προ Ρέκο παίρνει τον αγώνα κόντρα στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με 10-0 στα χαρτιά, γιατί οι Κροάτες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού δεν μπορούν να κατεβάσουν ομάδα!

Προ Ρέκο – Γιουγκ 10-0: Νίκη στα χαρτιά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού!

Απίθανα πράγματα στο πόλο, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN) να δίνει στα χαρτιά με 10-0 τη νίκη στην Προ Ρέκο, γιατί η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Μιλάνο για τον αγώνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Παίκτες της Γιουγκ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά τα ματς πρωταθλήματος για την Αδριατική Λίγκα ενώ οφείλουν να απομονωθούν και οι άλλοι παίκτες που ήρθαν σε επαφή με εκείνους που νοσούν.

Η Γιουγκ σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την μη αναβολή της αναμέτρησης αλλά και τη νίκη της πρωταθλήτριας Ευρώπης Προ Ρέκο στα χαρτιά με 10-0!

Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (25/1) στο Μιλάνο. Οι άνθρωποι της Γιουγκ εξήγησαν πως τρεις παίκτες νοσούν, έξι δεν έχουν κάνει ακόμη την τρίτη δόση και δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στην Ιταλία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Προ Ρέκο.

Το ίδιο έχει κάνει τον τελευταίο καιρό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και με τις αναμετρήσεις Όρβοσι – Σπαντάου (0-10), Μαρσέιγ – Ερυθρός Αστέρας (10-0) για το Len Champions League αλλά και τον αγώνα Ορτίτζια – Τελιμάρ (0-10) για το Euro Cup.