Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, χωρίς αδυναμίες»

Ο προπονητής της Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς, Ούρος Στεφάνοβιτς και ο διεθνής Σέρβος φουνταριστός της ομάδας, Νεμπόισα Τοχόλι μίλησαν για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (11/1, 17.30).

Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, χωρίς αδυναμίες»

Οι Σέρβοι έχουμε πει εδώ και ημέρες πως θα παίξουν με αυτοπεποίθηση κόντρα στον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League. Το Κύπελλο Σερβίας και η νίκη στον τελικό επί της Νόβι Μπέογκραντ τούς έδωσαν… φτερά.

Ο τεχνικός Ούρος Στεφάνοβιτς είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τροπαίου, όπως φαίνεται τόσο από το ρόστερ όσο και από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αποτελείται από Έλληνες διεθνείς και εξαιρετικούς ξένους. Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κοντράρουμε».

Ο διεθνής Σέρβος φουνταριστός Νεμπόισα Τοχόλι από την πλευρά του ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, που αποτελείται από αρκετούς κορυφαίους ξένους παίκτες αλλά και παίκτες της Εθνικής Ελλάδας. Είναι γεμάτοι σε όλες τις θέσεις και ουσιαστικά είναι μια ομάδα χωρίς αδυναμίες. Είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του LEN Champions League. Αυτό είναι το πρώτο μας παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα».