Ντομποζάνοφ: «Με αυτοπεποίθηση κόντρα στον Ολυμπιακό μετά την κατάκτηση του κυπέλλου»

Η Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς κατέκτησε το κύπελλο Σερβίας και όπως είπε ο κορυφαίος της ομάδας, Λαζάρ Ντομποζάνοφ, θα κατηφορίσουν στον Πειραιά για το ματς με τον Ολυμπιακό με μεγάλη αυτοπεποίθηση

Ντομποζάνοφ: «Με αυτοπεποίθηση κόντρα στον Ολυμπιακό μετά την κατάκτηση του κυπέλλου»

Η Νόβι Μπέογκραντ ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου στη Σερβία αλλά η πρωταθλήτρια Ραντνίτσκι αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να…πεθάνει.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του τροπαίου, ο Σέρβος τερματοφύλακας, Λαζάρ Ντομποζάνοφ μίλησε για τον τίτλο αλλά και τη συνέχεια και τον πρώτο αγώνα της σεζόν με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά για το LEN Champions League.

«Ήταν υπέροχος, ένας εξαιρετικός παίκτης στην πλάτη μας», είπε για τον κίπερ της Ραντνίτσκι, ο έμπειρος Μίλος Τσουκ.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ντομποζάνοφ, δέχθηκε τρία γκολ στην πρώτη περίοδο αλλά στη συνέχεια ήταν εξαιρετικός.

«Αυτή είναι η δύναμή μας. Δεν πέφτουμε, δεν τα παρατάμε ποτέ. Ο αντίπαλος προηγήθηκε γρήγορα, αλλά σηκωθήκαμε», λέει ο Ντομποζάνοφ.

«Λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν σε εμάς. Από την άλλη, ξέραμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, ειδικά εάν κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έτσι έγινε. Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, που αποτελείται από κορυφαίους παίκτες. Ήταν το τέλος μιας σπουδαίας χρονιάς, με τρία τρόπαια», συμπλήρωσε ο Σέρβος κίπερ.

«Η άμυνα έκανε φοβερή δουλειά, το μόνο που είχα να κάνω ήταν να προστατέψω την άμυνά μας και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι περήφανος για την ομάδα, ξέραμε τι θέλαμε ανά πάσα στιγμή, δείξαμε θάρρος και πανηγυρίσαμε. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Ήδη έχουμε με την εθνική ομάδα προετοιμασία στις 3 Ιανουαρίου.

Μετά έχουμε το Champions League. Θα πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Θα παίξουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Συνεχίζουμε τη σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες», κατέληξε ο τερματοφύλακας της Ραντνίτσκι.