Ολυμπιακός: Χωρίς Μουρίκη, Κολόμβο κόντρα στη Γιαντράν

Με σημαντικά προβλήματα περιμένει τη Γιαντράν Σπλιτ ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική του LEN Champions League.

Ολυμπιακός: Χωρίς Μουρίκη, Κολόμβο κόντρα στη Γιαντράν

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την εκτός έδρας νίκη (7-8) πρωταθλήματος επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας υποδέχεται την Τρίτη (14/12) στις 19:15 (ΕΡΤ 3) την Γιαντράν Σπλιτ στο Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με στόχο να παραμείνει αήττητος και να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο κόντρα στην κροατική ομάδα, θα αγωνιστεί χωρίς τους δυο φουνταριστούς, Κώστα Μουρίκη και Χριστόδουλο Κολόμβο, ενώ από προβλήματα ταλαιπωρούνται και οι Γιάννης Φουντούλης, Θανάσης Χρυσοσπάθης και Αχιλλέας Γραμματικός.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας για να ξεπεράσει τις σημαντικές απουσίες, που αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με την Γιαντράν.

*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται στην είσοδο του κολυμβητηρίου.

Δηλώσεις:

Θοδωρής Βλάχος: «Ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Χρειαζόμαστε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά να μείνουνε συγκεντρωμένοι σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού και να αγωνιστούμε με πάθος για την νίκη».

Άντρο Μπούσλιε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία καλή ομάδα, την Γιαντράν. Δυστυχώς έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών κάποιων παικτών, αλλά αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας και είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να κρατήσουμε τους πόντους της νίκης στον Πειραιά».