Μπρέσια: Σπουδαία προσθήκη για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο LEN Champions League

Νέα προσθήκη για την Μπρέσια που βρίσκεται στην κορυφή του Α’ ομίλου του Len Champions League, μαζί βέβαια με τον Ολυμπιακό. Οι Ιταλοί απέκτησαν τον διεθνή Καναδό φουνταριστό Κονσταντίν Μπίκαρι.

Μπρέσια: Σπουδαία προσθήκη για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο LEN Champions League

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Κονσταντίν Μπίκαρι. Ο διεθνής Καναδός φουνταριστός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρέσια, που βρίσκεται στον Α’ όμιλο του Len Champions League και μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είναι στην κορυφή, μαζί φυσικά με τον Ολυμπιακό με τρεις νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Ο Μπίκαρι δήλωσε πως δεν είναι φυσικά έτοιμος αλλά αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Προ Ρέκο. Στο πρώτο μεγάλο ματς στο Ιταλικό πρωτάθλημα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μπρέσια και την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο που έχουν βέβαια αλλαγές σε σχέση με πέρσι.

Η ουσία είναι πως η Μπρέσια ενισχύεται με έναν ακόμη παίκτη στα δύο μέτρα και ο Ολυμπιακός θα τον βρει απέναντί του, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, για την 6η αγωνιστική του Len Champions League.

Ο Καναδός άσος ήταν στη Φερεντσβάρος μαζί με τον Γιάννη Φουντούλη ενώ έχει παίξει ακόμη σε Γιουγκ, Μαρσέιγ. Είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό αφού είναι βασικός στον Καναδά και έχει παίξει αρκετές φορές κόντρα στην εθνική ομάδα. Έχει τίτλους με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί ενώ κατά το παρελθόν το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωση γιατί ο Μουρίκης είπε τελικά όχι στα «τρελά» λεφτά της Προ Ρέκο και παράμεινε στο μεγάλο λιμάνι.

Εδώ, να σημειώσουμε πως πριν από λίγους μήνες είχε ακουστεί ένα στην Ιταλία πως ο Καναδός Κονσταντίν Μπίκαρι θα ζητήσει να πάρει την Ιταλική υπηκοότητα έτσι ώστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι να παίξει με την ομάδα του Σάντρο Καμπάνια.

Ο Μπίκαρι έχει ιταλικές ρίζες και είχε ακουστεί και στο παρελθόν πως θα παίξει στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Στο παρελθόν στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί με τους Ντάνιελ Πρέμους, Τάμας Μαρτζ, Αμάουρις Πέρεζ, Πιέτρο Φιλιόλι, Γουίλι Μολίνα, Μάικ Μποντέγκας και Άλεξ Τζιορτζέτι.

Η όλη κουβέντα για τον Μπίκαρι ξεκίνησε γιατί ο Αϊκάρντι είναι 35 ετών και δύσκολα θα τον δούμε στο Παρίσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αντίθετα, ο Καναδός φουνταριστός είναι 30 και η λογική λέει πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας θα είναι διαθέσιμος.