Len Champions League: Σκόραραν Αργυρόπουλος, Κάκαρης στη νίκη της Γιουγκ

Στον Β’ Όμιλο του Len Champions League, η Προ Ρέκο έκανε το τέσσερα στα τέσσερα ενώ στα άλλα τρία ματς κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Σκόραραν οι Αργυρόπουλος, Κάκαρης στη νίκη της Γιουγκ επί της Στεάουα.

Len Champions League: Σκόραραν Αργυρόπουλος, Κάκαρης στη νίκη της Γιουγκ

Τρία «διπλά» είχαμε το βράδυ της Τετάρτης (01/12) για τον Β’ όμιλο του LEN Champions League.

Μόνο η Προ Ρέκο κέρδισε στην έδρα της. Ξεπέρασε σχετικά εύκολα, με 14-9 τη Σπαντάου (δεν σκόραρε ο διεθνής φουνταριστός Δημήτρης Νικολαΐδης) και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα. Η μοναδική ομάδα στη διοργάνωση που έχει μόνο νίκες.

Από εκεί και πέρα, η Μαρσέιγ συνέχισε τις εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες. Μετά τη Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ, κέρδισε στην Ουγγαρία και την Όρβοσι με 14-9, έχοντας επιθετική πολυφωνία. Έτσι πέρασε στη βαθμολογία τους «Μαγυάρους» που είδαν και τη Γιουγκ να τους ξεπερνά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Γιουγκ από την πλευρά της δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε εκτός έδρας τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 10-8 με τον Αργυρόπουλο να έχει δύο γκολ και τον Κάκαρη ένα, ενώ δεν σκόραρε ο Παπαναστασίου. Έτσι η ομάδα του Ντουμπρόβνικ έφτασε τους εννέα βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση μαζί με την Μαρσέιγ, πίσω από την Προ Ρέκο.

Στο Βελιγράδι, το Ανόβερο πήρε από την πρώτη περίοδο (6-3) το προβάδισμα σε ένα ματς όπου οι άμυνες δεν...υπήρχαν. Η ουσία είναι πως η Γερμανική ομάδα κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα 15-12 και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα.

Η βαθμολογία (4 αγώνες): Προ Ρέκο 12, Μαρσέιγ 9, Γιουγκ 9, Όρβοσι 7, Ανόβερο 5, Ερυθρός Αστέρας 3, Σπαντάου 1, Στεάουα 0.

Η επόμενη αγωνιστική (15/12): Μαρσέιγ – Ανόβερο, Σπαντάου – Στεάουα Βουκουρεστίου, Όρβοσι – Προ Ρέκο, Ερυθρός Αστέρας – Γιουγκ.