Ολυμπιακός: Κάλεσμα στον κόσμο από τον Φίλιπ Φιλίποβιτς

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του LEN Champions League. Την Τρίτη (26/10, 19.15) παίζει με την Ντιναμό Τιφλίδας στον Πειραιά. Κάλεσμα στον κόσμο από τον Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Ολυμπιακός: Κάλεσμα στον κόσμο από τον Φίλιπ Φιλίποβιτς

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (26/10) στις 19:15 με τη Ντιναμό Τιφλίδας στον Πειραιά, για την 1η αγωνιστική του Champions League, από τον Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Ο Σέρβος χρυσός Ολυμπιονίκης του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του για την πρεμιέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ανέφερε τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Αύριο ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο Champions League της νέας σεζόν. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να σκέφτεται μόνο τη νίκη τόσο στο αυριανό παιχνίδι όσο και σε κάθε παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα μπούμε στο Champions League γιατί πρέπει να εξελίσσουμε το παιχνίδι μας ειδικά στη μετάβαση της ποιότητας συγκριτικά με τους αγώνες στην Ελλάδα.

Πρέπει να πιάσουμε το σωστό ρυθμό στο επόμενο παιχνίδι αλλά και στα υπόλοιπα, γιατί έχουμε ένα δύσκολο όμιλο και δεν θα είναι εύκολη η υπόθεση της πρόκρισης στο Final 8. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον αντίπαλο, αν είναι η Ντιναμό Τιφλίδας, ή η Νόβι Μπέογκραντ, ή η Φερνετσβάρος.

Όποιος και είναι στην άλλη πλευρά, εμείς πρέπει να εστιάζουμε στο δικό μας παιχνίδι και να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Προσκαλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού να έρθει στο Παπαστράτειο και να μας υποστηρίξει γιατί νομίζω ότι τη φετινή σεζόν με όλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, χρειαζόμαστε τον… παίκτη παραπάνω. Επομένως… φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ελάτε στο Παπαστράτειο, ανυπομονώ να σας δω».