LEN Champions League: Οι δύο πιθανοί τελευταίοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Τη Δευτέρα (11/10) έγινε η κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο του LEN Champions League, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τους δύο πιθανούς τελευταίους αντιπάλους του που θα μπουν στον όμιλό του.

LEN Champions League: Οι δύο πιθανοί τελευταίοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Έγιναν γνωστά τα ζευγάρια στον γ’ προκριματικό γύρο του LEN Champions League, από όπου και θα προκύψουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για την φάση των ομίλων.

Με την κλήρωση έγιναν γνωστοί και οι δύο πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στις κενές θέσεις που υπάρχουν στον όμιλό του (άλλες δύο είναι στον άλλο όμιλο της διοργάνωσης).

Όπως προέκυψε από την κλήρωση στον όμιλο του Ολυμπιακού θα μπουν οι νικητές από τον Κροατικό «εμφύλιο» της Γιάντραν Σπλιτ με την Μλάντοστ και από το ζευγάρι Μπαρτσελόνα – Μπρέσια!

Σίγουρα ο Α’ όμιλος θα είναι πολύ δυνατός όπως προκύπτει από τα δύο ζευγάρια που έπεσαν πάνω στον όμιλο του Ολυμπιακού, ο οποίος ήδη γνωρίζει πως θα έχει να αντιμετωπίσει και την Φερεντσβάρος, την Ντιναμό Τιφλίδας, την Μπαρτσελονέτα, την Νόβι Μπέογκραντ και την Ραντνίτσκι.

Τα ζευγάρια του γ’ προκριματικού στο Champions League του πόλο

ΖΕΥΓΑΡΙ Α: Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία)-Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία)

ΖΕΥΓΑΡΙ Β: Σόλνοκ (Ουγγαρία)-Ορβοσι (Ουγγαρία)

ΖΕΥΓΑΡΙ Γ: Σαβόνα (Ιταλία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

ΖΕΥΓΑΡΙ Δ: Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μπρέσια (Ιταλία)

Στη φάση των ομίλων, τα δύο γκρουπ διαμορφώνονται ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία)ή Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ), Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία) ή Μπρέσια (Ιταλία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία).

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Προ Ρέκο (Ιταλία), Ανόβερο (Γερμανία), Σόλνοκ(Ουγγαρία) ή Ορβοσι (Ουγγαρία), Σαβόνα (Ιταλία) ή Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία).