Νόβι Μπέογκραντ: 55 γκολ σε δύο αγώνες η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο LEN Champions League

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του LEN Champions League, Νόβι Μπέογκραντ τις δύο πρώτες αγωνιστικές στη Σερβία έχει σκοράρει 55 φορές!

Νόβι Μπέογκραντ: 55 γκολ σε δύο αγώνες η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο LEN Champions League

Με σπασμένα τα φρένα μπήκε στο πρωτάθλημα Σερβίας η Νόβι Μπέογκραντ. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς που προχώρησε μέσα στο καλοκαίρι σε εξαιρετικές μεταγραφές με στόχο το τρεμπλ, τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σερβίας έχει δύο νίκες με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στην πρεμιέρα συνέτριψε 32-1 τη Νάις, με τον Άγγελο Βλαχόπουλο να σκοράρει δυο φορές στον πρώτο του επίσημο αγώνα με το σκουφάκι της ομάδας του Βελιγραδίου. Οκτώ γκολ είχε ο Βούτσινιτς.

Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σερβίας, η Νόβι Μπέογκραντ συνέτριψε εκτός έδρας 23-3 τη Ζεμούν, σε ένα ματς όπου ο Άγγελος Βλαχόπουλος δεν σκοράρε. Οι Πιγιέτλοβιτς, Ράσοβιτς είχαν από έξι γκολ για την πανίσχυρη Νόβι Μπέογκραντ, που είναι στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League και θα φιλοξενήσει το final 8 στο Βελιγράδι το επόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Νόβι Μπέογκραντ έπαιξε με δύο ομάδες που δεν είναι δυνατές ωστόσο τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Το μυαλό όλων τώρα είναι στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με την πρωταθλήτρια Σερβίας, Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς, που επίσης είναι στον όμιλο του Ολυμπιακού.